Hvornum Skole
Tlf. 97114850 - Fax98546855

Hvornum Skole, den  17.12.2010

Skolelukninger i Mariagerfjord Kommune

På byrådsmøde den 16. december vedtog Byrådet en ny skolestruktur for Mariagerfjord Kommune. Den nye struktur vil påvirke flere af kommunens skoler de kommende skoleår.

Vi vil naturligvis arbejde for at sikre alle børn så god en overgang som muligt.

Ligesom vi løbende vil informere om, hvilke initiativer vi sætter i værk for at sikre den gode overgang.

Hvad betyder det for dit barn?

Hvornum Skole bliver nedlagt. Så fra august 2011 hører elever fra Hvornum Skole under Rosendalskolen i Hobro.

Nordre Skole i Hobro bliver nedlagt i 2012. Så fra august 2012 vil eleverne fra Nordre Skoles nordlige distrikt også blive overflyttet til Rosendalskolen.

Dit barn vil få mulighed for at køre med skolebus til Rosendalskolen. Du kan læse mere om reglerne for at køre med skolebus på kommunens hjemmeside

Nye lærere og nye klasser

En ny skolestruktur fører mange processer med sig. Der skal træffes beslutninger om personale, om skoleledere og ikke mindst om, hvordan de nye klasser skal sammensættes.

Alle disse processer vil blive sat i gang i starten af 2011. Lige nu kan vi altså ikke sige noget om, hvem der bliver lærere hvor, eller hvem der skal gå i klasse med hvem. Men vi vil løbende holde jer orienteret.

Desuden vil vi meget hurtigt sætte tiltag i gang, så eleverne fra de forskellige skoler kan lære hinanden at kende, så de kan få en god skolestart på deres nye skole.

Mødet med den nye skole

Der vil selvfølgelig knytte sig mange spørgsmål til skoleskift og til den nye skole.

Derfor vil alle forældre fra Hvornum Skole i løbet af foråret 2011 blive inviteret til et møde på Rosendalskolen. Her I kan se jeres nye skole og skolelederen vil også lytte til og forsøge at besvare jeres spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål til den nye skolestruktur

Så er du meget velkommen til at henvende dig til skoleleder på Hvornum Skole Peter Bo Christensen eller til skoleleder på Rosendalskolen Flemming Jørgensen.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

Peter Rasmussen

Skolechef